CEO – Personal health coaching
Heeft u een druk leven, baalt u van die vele etentjes buiten de deur maar kunt u er niet omheen? Wilt u fitter worden? Begin de dag dan gezond.

Ik help u met ontbijt en stap voor stap verder als u dat wilt. We willen allemaal gezonder leven, maar hoe?

Doe het niet te snel, gewoon stap voor stap. Doe het niet voor mij, maar voor u zelf.
Het is uw leven. Ik kan wel helpen en adviseren, op uw eigen tempo!

Anderen aan het woord

“Ik ken Suzanne Poot als een bijzonder interessante spreekster over de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid. Zij is door-en-door bekend met de opleidingen aan het Hippocrates Health Institute in West Palmbeach , USA, dat tot de 5 meest prominente gezondheidsinstituten ter wereld behoort. Daarnaast is zij ook een uitstekende coach voor hen die zich bewust zijn van de noodzaak om een andere lifestyle te omarmen.Suzanne leert hen (met name leidinggevenden van bedrijven en overheden) het belang in te zien van gezonde voeding, beweging en stress management. Voor díe organisaties die een hoog ziekteverzuim kennen is de inzet van Suzanne een múst. Immers, direct na een aantal sessies constateert men een daling in het verzuim en dalen de ziektekosten.Suzanne is gecertificeerd lifestyle - health coach en een boeiende persoonlijkheid. Een lezing van haar is vaak life changing en kan zelfs life saving zijn”
Albert de BooijCEO Speakers Academy® BV
“Als CEO van verschillende uitvaartbedrijven ben ik veel onderweg, wil ik mijn tijd zo efficient mogelijk indelen en heb ik vaak etentjes. Iedere dag dacht ik: ik ga gezond eten, geen wijntje meer en meer groente, maar bedoelingen bleven bedoelingen. In de praktijk werkte het niet. Ik voelde me vaak opgeblazen, mijn energie was laag en wilde ook wat kilo’s kwijt. Ik kwam bij Suzanne met de vraag: ik heb een druk leven, in mijn werk zie ik veel mensen op jonge tijd overlijden, ik wil dat niet, ik wil gezonder eten.Uit dit gesprek kreeg ik zoveel inspiratie om een klein stapje te zetten. Ze dramde niet van JE MOET DIT, nee, je kan dit doen. En als ik een smoes probeerde te verzinnen zei ze, dan doe het het toch niet? Het is jouw lijf! En ja, het is mijn lijf. Ik ben daar verantwoordelijk voor. Ik wil hier nog lang mee leven, alleen gezonder.Nu helpt ze me, met simpele adviezen die ik makkelijk toe kan passen en doeltreffend zijn. Binnen een paar dagen had ik al meer energie en viel ik wat af. Ze luisterde goed naar mijn behoefte en had aan een half woord genoeg. Door haar “no nonsense” mentaliteit is het fijn samenwerken en makkelijk in mijn drukke leven aan te passen”Ik voel me nu 100x fitter, heb geen opgeblazen gevoel meer en iedereen zegt “hee wat zie jij er goed uit”. Laten we eerlijk zijn, dit is altijd fijn om te horen. En ik drink nog steeds mijn wijntje en ik pak nog steeds dingen die ik lekker vind, maar bewuster en ook met de gedachte dat gezond eten fijn is!”
Pieter DekkerUitvaartverzorging Pieter Dekker BV
Inspiratie en nieuws vindt u in mijn blogs
Wat wil jij echt in 2020? Wat heeft bij jou prioriteit?

Wat wil jij echt in 2020? Wat heeft bij jou prioriteit?

Wat gaat de tijd snel he? Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Kijk jij ook terug in deze periode en heb jij voornemens voor het nieuwe jaar? Zijn er wellicht dingen die je niet fijn vond in 2019 en graag anders wil? Dit kan met werk te maken hebben, met je...

Lees mijn boek – Rauw, Naakt en Gezond
“Het verhaal dat uw leven voorgoed kan veranderen.”
Als u mijn boek Rauw, Naakt en Gezond hebt gelezen, dan weet u dat deze leefstijl mijn leven voorgoed heeft veranderd.

Want toen ik bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld verbleef, leerde ik de eeuwenoude “geheimen” over gezondheid en geluk en hoe wij dit in eigen handen kunnen nemen.

Daarom heb ik daar tevens de opleiding tot health educator gedaan en mijn boek Rauw, naakt en gezond geschreven die nu reeds in 17 landen te koop is!

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor mijn nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest