“The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but will rather cure and prevent disease with nutrition.”

– Thomas Edison

Wat kan ik voor je betekenen…

It’s energetic, organic & lifegiving.
Met liefde voor jezelf en moeder natuur.

Online: ‘Master Your
Health and Happiness’

Een 8 weken online programma met stap-voor-stap begeleiding, wekelijkse videolessen, meer dan 60 gemakkelijk te maken, voedzame en smakelijke recepten, je persoonlijke Health and Happiness Werkboek, een Detox gids en een ondersteunende Facebook community.

Zelfs als je nooit eerder een online programma hebt gevolgd zal dit jou de kans geven om jouw vitaliteit terug te winnen en je weer geweldig te voelen!

Mijn 1-op-1 Life-giving
health coaching

Ik bied 1 op 1 coaching als je gezondheidsproblemen ervaart en op zoek bent naar voeding en gezondheidsadvies.

Ik kan je ook helpen als je op zoek bent naar praktische oplossingen voor een energieker levensstijl en als je op een preventieve manier ziekte wilt voorkomen.

Als je wilt kijken of we een match zijn en of ik je kan ondersteunen met jouw gezondheidsdoelen, neem dan hier contact op.

Diverse Workshops
& evenementen

Wil jij alles weten over kiemgroente en dit zelf leren kweken? Of ben je misschien geïnteresseerd in de Rawfood workshop?

Dit is dan jouw ideale kans.

Ik ben blij dat ik jou kan helpen met het maken van een eenvoudige overgang naar een gezonder en natuurlijker levensstijl. Een leefstijl die jouw levensenergie weer terug geeft! Voor meer informatie, klik hier.

Ik spreek ook op verschillende Food and Wellness festivals in Nederland, dus ik hoop je daar ook te zien!

Wat mensen zeggen …

“Als je dit jaar één boek leest, laat het dan dit boek zijn en ga dan met Suzanne aan de slag. Suzanne vertelt haar persoonlijke verhaal en haar ontdekkingen over wat nou écht gezond voor je is. Ze laat je zien hoe we in de maling worden genomen in de supermarkt en hoe we onszelf weer gezond kunnen maken.”
Josje Feller
founder Vrouw & Passie
"Vanuit mijn zoektocht naar gezondheid stuitte ik op Suzanne. Haar enthousiasme inspireerde zo intens, dat ik besloot haar boek te lezen. Hierin word je meegenomen in het avontuur dat ze beleefde bij het Hippocrates Health Institute. Voor mij is Suzanne niet alleen heel kundig en vol van healthy ‘know how’, ze is ook nog eens een fantastische schrijfster! Ik heb intensief mailcontact met Suzanne gehad waarin ze me keer op keer heeft voorzien van relevante informatie. Door Suzanne heb ik mijn gezondheid naar een absoluut hoger niveau kunnen brengen. Ze is puur en bezit veel wijsheid over hoe je gezonder zou kunnen leven. Suzanne, je bent wat mij betreft een topper! Voor wie dat nog niet gedaan heeft, lees vooral Suzanne haar boek, ga met haar programma aan de gang. En last but not least, ga zeker ook naar een van haar lezingen en ervaar Suzanne haar natural glow & fantastische being! Je zult er geen spijt van krijgen."
Floortje Roeper
"We eten al heel ons leven meer groente dan de gemiddelde Nederlander, maar niet zoals Suzanne dat doet. Na haar workshop is er een upgrade gekomen in ons menu. Na een gezellige en leerzame en lekkere middag ben ik gelijk aan de slag gegaan. We nemen veel vaker een groene smoothy, groentesappen en tarwegrassap uit de slowjuicer en eten veel kiemgroenten. Het is zo gaaf om de kiemgroenten en het tarwegras te zien groeien! Aangezien ik al jaren lang veel sport, beweeg en gezond eet heb ik nu een veel beter energieniveau en ben nooit ziek.  Het is heerlijk als je gewoon nooit moe bent. Dankjewel Suzanne voor je enorme enthousiasme en drive om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze manier van gezond leven. Vanuit jouw overtuiging dat voeding je medicijn kan zijn, heb je mij weer verder gebracht in mijn visie op voeding en gezond leven."
Marijke Bustraan
"Wat heb ik een leuke seminar gehad en heel erg leerzaam. Vol energie en inspiratie kwam ik thuis. Jij hebt zo'n open uitstraling dat ik mij gelijk thuis voelde. Je energie werkt heel aanstekelijk. Je praat heel makkelijk over jezelf. Je vertelt niet alleen wie je bent maar je laat het ons ook voelen. Een soort van kijken in je ziel. Je houdt het lekker luchtig qua recepten. Heel relaxed en zoals je ook zei: 'vooral niet moeilijk doen'. Je hebt me geïnspireerd en vooral ook het gevoel bekrachtigd dat ik goed op weg ben naar een gezondere ik. Dank je Suzanne!"
Pauline Bruil

Let op! Je kunt vandaag nog starten met MYHH…

Schrijf je in voor ‘Master your Health and Happiness’.

Ben je klaar om de gezondheidsprincipes te leren die je leven voorgoed zal veranderen?


Inspiratie en nieuws vind je in mijn blogs

Parasieten, symptomen en wat kun je eraan doen?

Parasieten, symptomen en wat kun je eraan doen?

Parasieten, misschien heb je er weleens over gehoord of heb je er zelf last van? Wat zijn de symptomen en wat kun je eraan doen? Ongeveer 80% van de wereldbevolking is geïnfecteerd met één of meer parasieten. Alhoewel parasitaire wormen bij mensen gelukkig niet altijd...

Wat wil jij echt in 2020? Wat heeft bij jou prioriteit?

Wat wil jij echt in 2020? Wat heeft bij jou prioriteit?

Wat gaat de tijd snel he? Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. Kijk jij ook terug in deze periode en heb jij voornemens voor het nieuwe jaar? Zijn er wellicht dingen die je niet fijn vond in 2019 en graag anders wil? Dit kan met werk te maken hebben, met je...

Lees mijn boek – Rauw, Naakt en Gezond

“Het verhaal dat je leven voorgoed kan veranderen.”

Als je mijn boek Rauw, Naakt en Gezond hebt gelezen, dan weet je dat deze leefstijl mijn leven voorgoed heeft veranderd.

Want toen ik bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld verbleef, leerde ik de eeuwenoude “geheimen” over gezondheid en geluk en hoe wij dit in eigen handen kunnen nemen.

Daarom heb ik daar tevens de opleiding tot health educator gedaan en mijn boek Rauw, naakt en gezond geschreven die nu reeds in 17 landen te koop is!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest