Rauw, Naakt en Gezond – Een blik achter de schermen

Terwijl ik hier mijn allereerste blog schrijf, ligt mijn boek Rauw, Naakt en Gezond in diverse (online) winkels. Wat is de tijd snel gegaan! Anderhalf jaar geleden begon ik met schrijven.
Nu hebben al veel mensen het gelezen. Sommigen zijn ontroerd of verrast, noemen het een eyeopener en gaan er ook mee aan de slag. Sommigen kopen zelfs een extra exemplaar en geven deze aan een (zieke) dierbare. Ik ben hier ontzettend blij mee want dit zijn de redenen waarom ik het heb geschreven. Ik hoop dan ook, vanuit de grond van mijn hart, dat dit verhaal heel veel mensen bereikt.

Maar… sinds mijn boek uit is, krijg ik ook regelmatig vragen zoals: “Waar kan ik kopen wat jij allemaal eet, wat is volgens jou een goed waterfilter” en “geef jij ook workshops?”. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en heb een webshop ingericht. Tegelijkertijd wil ik meer kennis en ervaringen van andere mensen delen.
Uit dit alles is de “Love the Hippocrates lifestyle” ontstaan; een levensstijl waarin plantaardige rauwe voeding, een gezonde(re) natuurlijke leefwijze en het delen van informatie centraal staat. Alles is gebaseerd op wat ik geleerd en ervaren heb bij het Hippocrates Health Institute in Amerika.

Deze website gaat dit weekend online. Net als toen mijn boek uitkwam, ben ik best een beetje zenuwachtig. Staat alles erop? Is het overzichtelijk? Hoe zullen mensen reageren? Gelukkig heb ik hier niet anderhalf jaar over gedaan, maar ik ben er wel achtergekomen dat het niet snel “goed genoeg” is. Af en toe moet ik stil staan bij wat mijn doel is… en dat is delen.

Ik hoop dat deze site je op weg helpt, dat het jouw gezondheid en jouw kwaliteit van leven ook mag bevorderen…net als het mijne heeft verbeterd en dat van vele anderen!

Gezonde groet,
Suzanne Poot

 

 

 

 

Pin It on Pinterest