Borstkanker, wat kan ik preventief doen?

Zoals je wellicht weet ben ik in 2011 en in 2013 naar het Hippocrates health insitute in Florida geweest. Dit instituut bestaat reeds 56 jaar en honderd duizenden mensen van over de hele wereld hebben daar, net als ik, een waanzinnig “life change program”gevolgd. Zoals je in mijn boek kan lezen zijn de meeste mensen die daarheen gaan ziek of hebben beter gezegd “een gezondheidsuitdaging”.
Wat kanker betreft, van de week hoorde ik cijfers dat 1 op de 3 dit zal krijgen. Schrikbarend, vind je niet? Ik denk dan ook dat het hoog tijd wordt dat we gaan kijken waar het vandaan komt i.p.v. alleen maar te zoeken naar synthetisch medicijnen.  Luister hier wat Brian Clement zegt over borstkanker en wat we er zelf preventief aan kunnen doen.

Doe je met me mee? Laten we het roer omgooien en meer verantwoordelijkheid voor onszelf gaan nemen!

Met gezonde, levensvolle groet,
Suzanne

Pin It on Pinterest