Walnoten hummus

Een heerlijke hummus om bij je salade te doen of op je rawfood cracker! Vol ehummus rawnzymen & voedingsstoffen en natuurlijk rauw plantaardig

Ingrediënten

3 kopjes geweekte walnoten
¼ kopje verse citroensap
1 teentje knoflook
½ kleine ui
2 theelepels rauwe tahin (zonder zout)
3 eetlepels extra virgin olijfolie
1 theelepel keltisch zeezout
1 theelepel cayenne poeder

Week de walnoten vooraf minimaal twee uur in lauw water.

Blend alle ingrediënten in een keukenmachine. Voeg indien nodig een beetje water toe. Let op: de humus wordt in de koelkast zet iets
Deze hummus is heerlijk op een cracker, bij een salade of als dip bij een stengeltje bleekselderij.

Extra tip: eet deze hummus en/of walnoten of andere noten alleen overdag. ‘s Nachts verteren onze darmen niet of nauwelijks. Overdag kun je de kracht en al het goede van deze noten optimaal benutten!

Eet smakelijk – “Let food be thy medicine”

Pin It on Pinterest