Superfoods van Hollandse bodem – Lezing “Op Hodenpijl” Schipluiden

Voeding leeft……en vooral gezonde voeding! Je hebt vast wel eens van Superfoods gehoord, maar wist je dat Superfoods niet alleen van ver komen maar ook op eigen Hollandse bodem groeien? 27 mei a.s. zullen Jesse van der Velde en ik hier beide over spreken tijdens een avond over Superfoods & Kiemgroenten van eigen bodem op de prachtige locatie “Op Hodenpijl” in Schipluiden. En hoe leuk is het om in je eigen geboorteplaats te kunnen spreken! Ik heb er ontzettend veel zin in.

Programma 27 mei 2015

Tijdschema

Inloop & kaartverkoop: 19.30 – 20.00 uur
Piano -Jan Vayne: 20.00 – 20.15
Lezing gedeelte 1 & vragen: 20.15 – 21.00 uur
Pauze: 21.00 – 21.15 uur
Piano: Jan Vayne: 21.15 – 21.30
Lezing gedeelte 2: 21.30 – 22.15 uur

Sprekers

jesse van der veldeJesse van der Velde is auteur van bestsellers als Voor Altijd Jong en Superfoodrecepten. Daarnaast coacht hij mensen op weg naar een gezonder leven, met meer energie en een fitter gevoel. Hij vertelt deze avond over gezonde plantaardige voeding en kiemgroenten.

 

 

Suzanne Poot is Health Coach en auteur van het boek Rauw, Naakt en Gezond. Ze vertelt deze avond over de kracht van kiemgroenten en hoe plantaardige voeding haar leven heeft veranderd.

Voorafgaand is er een diner bereid met superfoods en kiemgroenten van Hollandse Bodem uit de moestuin van de Levende Buitenplaats.

Suzanne klein WordPressWaarom deze avonden?
Zes avonden voor liefhebbers van goed eten. Met als onderwerp: Goed eten en biodiversiteit. Met sprekers die de pioniers zijn voor verandering: die met de dagelijkse praktijk van voeding en biodiversiteit bezig zijn in de landbouw en kunnen zorgen voor een omkering. Met bekende en minder bekende mensen die de dialoog opzoeken met u. Want we weten allemaal: goede voeding groeit op een goede bodem. 2015 is het jaar van de Bodem. De avonden worden georganiseerd door Op Hodenpijl en zijn een initiatief van Deborah Post (biologisch merk Rootz en initiatiefneemster Honey Highway).

 


Diner, entree & aanvang

Alleen lezing: € 15,-. Entree diner en lezing: € 40,- incl. ‘Moestuin-menu’ bereid van biologische groenten en vlees afkomstig van de Levende Buitenplaats (kiemkas, moestuin en stallen) en producten uit de regio en van Hollandse Bodem.

Bekijk hier de flyer

Pin It on Pinterest