Reviews Rauw, naakt en gezond

Toen ik het boek Rauw, naakt en gezond schreef, had ik een doel. Dit verhaal met zoveel mogelijk mensen delen en dat lukt!

Ontdek wat mensen zeggen over het boek Rauw, Naakt en Gezond
De bestseller Raw, naked and healthy wordt wereldwijd verkocht in meer dan 15 landen!

“Ik kan iedereen die zich bezighoudt met gezondheid dit boek aanraden. Zij volgde 21 dagen lang het ‘Life Change Program’ bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ‘Hippocrates Health Institute’ en ontmoette daar (veelal kankerpatiënten) die door de medische wetenschap waren opgegeven en die door dit programma weer genazen. Door dit boek krijg je een compleet ander kijk op ziekte en gezondheid. Echt een #aanrader.”

Simolle

“Ik wist al dat voeding veel doet met je lichaam en je geest maar als je dit boek gelezen hebt, dan ben je helemaal overtuigt dat de juiste voeding zoveel met je lichaam en geest kan doen. Absoluut een dikke aanrader om te lezen, het leest erg makkelijk en ik had het boek in 1 adem uit.”

Simone

“Ik lees erg graag en er komen regelmatig boeken langs die je raken, en dit is er eentje van! Voor mij een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen, zeer inspirerend. Suzanne neemt je letterlijk mee op haar reis, niet alleen de reis die ze maakt naar het gezondheidscentrum, maar ook mee op reis richting gezonde voeding en gezondheid. Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen en ga het cadeau doen aan een goede vriendin met kanker. Door dit boek opent Suzanne de ogen van hopelijk een hoop mensen en wie weet kan ze zelfs door het delen van haar verhaal levens redden. Bedankt Suzanne!”

Butterfly

“Suzanne heeft me geraakt en geïnspireerd met haar boek Rauw, naakt en gezond. De sfeer die ze neerzet is zó tastbaar. Ik had het gevoel dat ik naast haar liep bij het Hippocrates Health Institute in Florida en heb het boek in één ruk uitgelezen. Suzanne schrijft puur maar ook nuchter. Ik ben nieuwsgierig geworden naar nóg gezonder eten en leven. Dankjewel Suzanne!”

Brenda Bas

“Suzanne heeft een boek geschreven dat een ieder van ons zal aanspreken; de huidige stand van zaken met betrekking tot onze gezondheid en de gezondheidszorg. Uit eigen ervaring vertelt zij op een uitermate toegankelijke wijze omtrent haar zoektocht naar gezondheid en welbevinden. Met haar liefdevolle benadering en warme toon vertelt zij over haar eigen oplossing. Deze vond zij in het Hippocrates Health Institute in Florida. Met een schat aan informatie en wetenswaardigheden, gebaseerd op zowel de ervaringen als de enorme kennis van dit instituut – weet zij te boeien en te inspireren. Dit boek raad ik een ieder aan die zoekt naar gezondheid en geluk en de eigen innerlijke stem durft te laten spreken, verantwoordelijkheid wil nemen en als maar beter wil doorgronden op welke wijze wij onze eigen gezondheid het best in eigen hand kunnen nemen”.

Nanny Simon (psychotherapeut)

“Suzanne schrijft zeer leuk, ik ben gaan lezen en viel van de ene in de andere verbazing. Gezond eten kan genezend helen. Hoezo beter geen beugelbeha dragen?? En zo nog veel meer weetjes. Dit is mijn 2de gekochte boek, de eerste heb ik weggegeven aan iemand die recent te horen heeft gekregen ongeneeslijk ziek te zijn, hopelijk is het een eye opener voor veel mensen dat er andere mogelijkheden zijn (inplaats van chemo kuren) Voor gezonde mensen ,een manier van leven om dat vooral te blijven. Ik leer uit dit boekje anders te gaan eten , voor mijzelf minderen (weglaten) met het eten van vlees. En opletten op voeding met zgn. E nrs (zoek naar gezonde alternatieven) weglaten suiker etc etc Zeker een aanrader tot kopen!”

Lizette

“Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen, het leest makkelijk, met hier en daar zelfs een traan, het is heel informatief vooral voor mensen die zich geestelijk of lichamelijk ziek ,zwak of misselijk voelen, aan die mensen zou ik dit boek echt aanraden, als je dit boek leest weet je dat je heel veel kunt doen voor je gezondheid, door je voedingspatroon te veranderen , in dit boek word je met je neus op de feiten gedrukt maar wel in de vorm van een prachtig waar gebeurd verhaal”.

Met vriendelijke groet, Angelique

 

 

Pin It on Pinterest