Greenjuice – waarom ik dit elke dag drink

Zoals je misschien weet ben ik groot fan van Greenjuices.
Ofwel: groene sappen en dan vooral gemaakt van groente! Want daarin zit de kracht, daar ligt het meeste gezondheidsvoordeel. In groente zitten zoveel voedingsstoffen en duizenden plantenstoffen die ons helpen gezond te houden en zelfs weer gezond kunnen maken. PLUS ze geven ons bergen energie, er zit geen suiker in, maar zit wel boordevol enzymen en omdat het sap is, is het makkelijk verteerbaar en snel opneembaar. Een echte Win-Win-Win!

Ikzelf drink, sinds mijn eerste bezoek aan het Hippocrates health institute in 2011, elke dag een groot glas verse slowjuicesap. Dit voelt altijd zo goed, want het geeft mij bergen energie (direct voelbaar), ik voel me altijd optimaal gevoed en blij! Want wist je dat al die plantenstoffen tevens bijdragen aan hoe we ons voelen?
Hoe energie en puur plantaardiger we eten en drinken, hoe energierijker en blijder we ons voelen. Plus dat we onszelf dus ook optimaal voeden met veel! makkelijk opneembare voedingsstoffen.

Wil jij ook met groene sappen aan de slag?
Ik raad aan om een slowjuicer te gebruiken als je voor de beste kwaliteit sappen wilt gaan en je jezelf het beste gunt. Met een slowjuicer behoud je namelijk alle voedingsstoffen, energie en enzymen. Dit in tegenstelling tot een sapcentrifuge. Heb je alleen deze laatste? Gebruik deze dan wel, want alles is beter dan niets.
Ben je op zoek naar een goede slowjuicer? Kijk hier eens. En wil je advies? Mail me ger
ust.

Hieronder vind je een van mijn favoriete recepten.
Lekker, simpel, snel klaar en oh zo gezond voor lichaam en geest. 

Ingredienten
1 komkommer
1 – 2 stengels bleekselderij
1 handje spinazie (optioneel)
1 appel
1 cm gember

Let op: Kies voor biologische ingrediënten.
We willen ten slotte zo min mogelijk en liefst geen bestrijdingsmiddelen binnen krijgen.

TIP
Maak deze heerlijke greenjuice dagelijks voor jezelf en eventueel voor je dierbaren en voel hoe de plantenstoffen je gezond en energierijk maken, precies zoals moeder natuur het bedoeld heeft <3

“Let food be thy medicine and medicine be thy food” – Hippocrates

Kun je wel wat sap-inspiratie gebruiken? Dan is mijn sappen ebook met meer dan 40 recepten, tips en weetjes een grote aanrader. Bestel deze hier

 

Pin It on Pinterest