Bewezen kracht van onze gedachten

Steeds meer onderzoeken laten zien dat de kracht van gedachten immens is! Zowel wat onze gedachten voor invloed hebben op onszelf, onze cellen, op onze gezondheid maar ook op de rest van de wereld. Er zijn ontzettend veel boeken over geschreven en persoonlijk ben ik daar erg in geïnteresseerd. Dat is ook een van de redenen waarom het werk van Masaru Emoto mij zo intrigeert….

Masaru Emoto deed namelijk onderzoek naar water en hij laat, door middel van speciale technieken (bijvoorbeeld in een zeer koude omgeving), foto’s maken van ijskristallen, gebruik makend van water dat uit verschillende bronnen komt en dat aan verschillende omstandigheden wordt blootgesteld, zoals geluiden (muziek, spraak) en beelden (geschreven tekst, afbeeldingen). Hij concludeerde uit deze foto’s dat deze externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water en zorgen voor het helende effect dat water heeft op de mens. (bron: wikipedia)

Ik heb in augustus 2014 in Amerika een lezing van hem bijgewoond en wat een visionair is deze man.
Helaas is hij in oktober 2014 overleden, maar hij laat werkelijk iets prachtigs na voor de hele mensheid. Hij heeft de wereld namelijk letterlijk laten zien wat met het blote oog niet te zien is. Hij heeft bevestigd waar veel boeken over zijn geschreven, namelijk:

“De kracht van gedachten en alles bestaat uit energie”

Hij liet zien dat de structuur van water dusdanig verandert als wij liefdevol denken of praten. Aan de andere kant liet hij zien wat negatieve, haatdragende gedachtes en woorden met water doet. Ben je ook geïntrigeerd? Bekijk dan dit filmpje

Misschien denk je nu bij jezelf: ja…. en verder?

Als je bedenkt dat de wereld voor 70% uit water bestaat en ons lichaam ook, biedt dit ongekende mogelijkheden! Wij onderschatten hoe krachtig wij dus eigenlijk zijn…

Ik denk dat de wetenschap en de mensheid nog maar aan het begin staat van grote doorbraken en veranderingen. Ik hoop dat dit allemaal ten goede zal komen voor een leefbare en gezondere aarde en je ziet…. we kunnen zelf nu ook ons steentje bijdragen!

Onderschat dus nooit wat jouw gedachtes teweeg kunnen brengen. Jij en wij met z’n allen kunnen een groot verschil maken in de wereld!

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.
― Nikola Tesla  (1940)

=====================================

NIEUW! Neem je gezondheid en je geluk zoveel mogelijk in eigen handen met mijn 8 weeks online programma “Master your health and happiness” – Natuurlijk en plantaardig!
Bekijk alle informatie op: www.suzannepoot.nl/myhh

Pin It on Pinterest