Choco Cheesecake

Snoepen is nog nooit zo lekker en goed voor je geweest! Geniet van deze heerlijke, gezonde, rauwe en veganistische cheesecake!

Choco-Coco Cheesecake

Ingrediënten:
3 kopjes rauwe cashewnoten
1/2 kopje rauwe cacaopoeder
1/4 kopje kokosolie (biologische, met geur, extra vierge)
1/2 kopje water
1/2 kopje amandelmelk
2 dadels (medjool ontpit)
2 eetlepels citroensap
1 eetlepel ahornsiroop (of andere zoetmaker)
2 theelepels vanillepoeder of vanille-bourbon
Snufje keltisch zeezout
en veel liefde
Kokosrasp (optioneel)

Mix alles in een hogesnelheidsblender. Start op lage snelheid en voer langzaam op. Misschien is het nodig dat je tussendoor een paar keer roert (mochten de bladen vastlopen). Je kunt eventueel nog een klein beetje extra water of amandelmelk toevoegen. De massa hoort wel dik te blijven!
Giet in een vorm en plaats in de vriezer (tussen 6-8 uur).
Als je de taart aansnijdt, kun je er eventueel nog wat kokosrasp over sprenkelen.

Bewaar in vriezer.

 

Pin It on Pinterest