Aloë Vera, de plant van onsterfelijkheid

Aloë Vera
Misschien gebruik je dit product al puur of is je dagcreme of bodylotion ermee “verrijkt”? 
Ik hoop het, want wist je dat deze plant tegen veel kwalen en ziektes kan helpen? De oude Egyptenaren noemden het ook wel “de plant van onsterfelijkheid’.

Ik leerde bij het Hippocrates Health Institute alles over de geweldige kracht van dit wonder van moeder natuur, want Aloë Vera wordt namelijk al sinds duizenden jaren gebruikt voor veel uiteenlopende gezondheids-doeleinden.

Zo kan Aloe Vera o.a. goed helpen bij diverse (huid)aandoeningen zoals: psoriasis en eczeem. Maar ook helpt het heel goed om je huid jeugdig en gezond te houden. Cleopatra wist dit ook en gebruikte de gel/sap om haar eeuwige jeugdigheid te bewaren.

Maar je kunt dus tevens pure Aloe vera gel of sap drinken. Dit kan o.a. krachtig ondersteunen bij diverse maag-, en darmproblemen.

Want wist je dat Aloe Vera maar liefst 150 nutriënten en plantenstoffen bevat en deze stoffen synergetisch werken (elkaar versterken)?

TIP – Let wel op want hoe puurder de Aloe Vera hoe beter!

Helaas worden er veel huidproducten en drankjes verkocht met toegevoegde Aloë Vera sap of gel, maar als je naar het percentage kijkt – en de rest van de ingrediënten – dan zul je vaak zien dat er weinig natuurlijks aan is of boordevol suiker(water) of synthetische stoffen zit.
Lees dus vooral de etiketten, ook bij gezichts-,en lichaamsverzorging.

Tip: het eerst genoemde ingrediënt op het etiket: daar zit het meeste van in (in verhouding en er worden vaak geen percentages genoemd). Daarna het volgende ingrediënt enz..

Aloë Vera – uitwendig gebruik

Aloë Vera kan onder andere helpen bij diverse (huid) problemen zoals eczeem en psoriasis, maar ook bij brandwonden, ontstekingen, acne, schaafwonden, insectenbeten, herpes en sport/spierblessures.

Aloë vera werkt tevens antiseptisch wat betekent dat het tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers beschermt.

Aloë Vera wordt geroemd om onderstaande gezondheidsvoordelen

√ Ontstekingen tegengaan (zowel extern als intern)
√ Huid verbeteren (ook bij acne, rimpels en ouderdomsvlekken)
√ Na het zonnebaden – helpt de verbrande huid te verkoelen en te verzorgen (hydrateert supergoed)
√ Stabiliseren van bloedsuikerspiegel
√ Goede cholesterol stimuleren
√ Zou helpen tegen diabetes 2
√ Vermindering van prikkelbaar darm syndroom (PDS)
√ Helpen tegen obstipatie
V Zou helpen je darmen gezond te houden (o.a. tegen wormen, candida en helpt darmwand te helen)
√ Ondersteuning bij maagproblemen
√ Weerstand verhogen en gezondheid boosten!
√ Hersenen gezond houden

Zelf gebruik al een paar jaar Pure Aloe van Aubrey voor mijn huid, maar ik heb na lang en goed zoeken nu een zeer pure Organic Gel en Juice gevonden die ik oraal inneem. Deze voelen zo goed en zijn zo puur dat ik ze opgenomen heb in de webshop. Wil je ze ook proberen? Je vindt de gel hier en de juice hier.

Krachtige wonders van moeder natuur
Elke keer als ik schrijf over krachtige wondertjes uit de natuur, dan word ik er zo blij van omdat ik dan weer extra voel hoe krachtig de natuur eigenlijk is (door het schrijven) EN dan hoop ik altijd zo dat jij als lezer er iets aan hebt, dat je het toe mag passen en dat je er baat bij hebt!
Want daar is pure, plantaardige voeding en deze leefstijl – in de breedste zin van het woord – voor bedoeld.

Zoals Hippocrates ooit zei: “Let food be thy medicine” 

Over de kracht van de natuur en gezondheid zoveel mogelijk in eigen hand nemen gesproken…
Master your health and happiness start weer

September start mijn online programma “Master your health and happiness” weer waarin ik je in 8 weken – en 8 modules meeneem op reis in deze krachtige, geheel natuurlijke, plantaardige leef-en eetstijl.
Ik deel zoveel mogelijk kennis vanuit het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut ter wereld, waar ik maar liefs 3 maanden verbleef en de opleiding heb gevolgd. Het was mijn mooiste kado ooit aan mezelf en het is nu mijn missie om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen.

Master your health and happiness ~ met liefde voor jezelf en moeder natuur ~
Bekijk hier wat het allemaal inhoudt en wat het voor jouw gezondheid kan betekenen.

Gezonde groet,

 

 

Pin It on Pinterest