Post By Pieter Dekker

“Als CEO van verschillende uitvaartbedrijven ben ik veel onderweg, wil ik mijn tijd zo efficient mogelijk indelen en heb ik vaak etentjes. Iedere dag dacht ik: ik ga gezond eten, geen wijntje meer en meer groente, maar bedoelingen bleven bedoelingen. In de praktijk werkte het niet. Ik voelde me vaak opgeblazen, mijn energie was laag en wilde ook wat kilo’s kwijt. Ik kwam bij Suzanne met de vraag: ik heb een druk leven, in mijn werk zie ik veel mensen op jonge tijd overlijden, ik wil dat niet, ik wil gezonder eten.

Uit dit gesprek kreeg ik zoveel inspiratie om een klein stapje te zetten. Ze dramde niet van JE MOET DIT, nee, je kan dit doen. En als ik een smoes probeerde te verzinnen zei ze, dan doe het het toch niet? Het is jouw lijf! En ja, het is mijn lijf. Ik ben daar verantwoordelijk voor. Ik wil hier nog lang mee leven, alleen gezonder.

Nu helpt ze me, met simpele adviezen die ik makkelijk toe kan passen en doeltreffend zijn. Binnen een paar dagen had ik al meer energie en viel ik wat af. Ze luisterde goed naar mijn behoefte en had aan een half woord genoeg. Door haar “no nonsense” mentaliteit is het fijn samenwerken en makkelijk in mijn drukke leven aan te passen”

Ik voel me nu 100x fitter, heb geen opgeblazen gevoel meer en iedereen zegt “hee wat zie jij er goed uit”. Laten we eerlijk zijn, dit is altijd fijn om te horen. En ik drink nog steeds mijn wijntje en ik pak nog steeds dingen die ik lekker vind, maar bewuster en ook met de gedachte dat gezond eten fijn is!”

Pin It on Pinterest